Informatie

Verzenden & Retourneren

Bezorging

Uw bestelling zal worden bezorgd door  TNT Post. Wanneer de bezorgdienst u niet thuis treft, zal hij proberen het pakje de volgende dag te bezorgen. Als de bezorgdienst u dan nog niet thuis heeft getroffen dan zal hij een briefje achterlaten met daarop het adres van het afhaalkantoor waar u uw pakje kunt afhalen. Uiteraard is het voor ons en voor de bezorgdienst het makkelijkst wanneer u een adres doorgeeft waarop overdag altijd iemand aanwezig is bijvoorbeeld bij familie of op uw werkadres. Mocht levering overdag een probleem zijn, geef het dan per e-mail door via info@middelboschmode.nl, dan zoeken wij samen met u een passende oplossing. Verzendingen vinden plaats volgens vaste tarieven afhankelijk van het bestede bedrag van de totale bestelling

Verzendkosten voor Nederland bij besteding tot € 100,00 € 4,95
Verzendkosten voor Belgie en Duitsland  tot € 150,00 € 12,50
Verzendkosten voor Frankrijk en Groot-Brittannie  tot  € 150,00 €14,50

                                                

Verzendkosten overige landen op aanvraag
 

Afleveradres

U kunt uw bestelling op verschillende adressen laten afleveren:

  • op uw eigen woonadres;
  • op uw werkplek;
  • op het adres van degene van wie u zeker weet dat hij/zij overdag thuis is;
  • op het adres van degene die u iets cadeau wilt doen.

Vul bij uw adres het adres in waar de artikelen afgeleverd moeten worden. Als u uw bestelling op uw werkplek wilt laten afleveren, geef dit adres dan door op ons emailadres info@middelboschmode.nl  de naam van het bedrijf door en aan wie het afgeleverd moet worden. Als u meerdere artikelen op verschillende adressen wilt laten bezorgen, dient u meerdere bestelformulieren in te vullen.

Leveringstermijn

Houdt u a.u.b. rekening met een leveringstermijn van enkele dagen tot 4 weken, afhankelijk van de beschikbaarheid van het model, kleur en maat. Dit is een schatting gebaseerd op tijd die we gemiddeld nodig hebben om een bestelling af te handelen, het is geen garantie. We werken met een beperkte voorraad en bestellen dus ook veel artikelen rechtstreeks bij de leveranciers. De meeste leveranciers zijn gevestigd in het buitenland, daarom bedraagt de levertijd soms enkele weken.

Als een artikel zowel niet op voorraad is bij Middelbosch Mode & Lingerie, als bij de leverancier, zal dit product eerst opnieuw moeten worden gefabriceerd, waardoor het leveren ernstige vertragingen op kan lopen. We doen ons uiterste best om alle artikelen zo spoedig mogelijk te leveren.

Leveringstijdgarantie

Ondanks dat we vele artikelen, maten en kleuren leveren, staat zij toch garant voor een vlotte levering. Toch komt het voor dat een bestelling lang op zich laat wachten. Omdat we u daarin tegemoet willen komen hebben we een leveringstijdgarantie ingesteld.

De leveringstijdgarantie houdt in:
5% korting bij een levertijd vanaf 4 weken
10% korting bij een levertijd vanaf 8 weken

Soms gebeurt het dat de levertijd langer is dan wij en u graag zou willen; dit geeft u echter niet het recht op schadevergoeding of het recht uw bestelling te annuleren. Als de leveringstermijn met meer dan zes weken wordt overschreden, verwacht Middelbosch Mode & Lingerie niet meer dat u de overeenkomst in stand laat. In dat geval mag u de bestelling kosteloos annuleren.

Retourneren

Het omruilen of retourneren van geleverde artikelen is alleen toegestaan:

  • bij fabricagefouten
  • bij schade ontstaan tijdens verzending
  • wanneer een artikel niet conform uw bestelling wordt geleverd
  • wanneer lingerie niet in de juiste maat geleverd is

Omruilen of retourneren van artikelen moet binnen 7 (zeven) werkdagen, met de eventuele verpakking nog in tact en het artikel geen waarneembare sporen van gebruik vertoont. Uit hygiënisch oogpunt verzoeken wij u tijdens het passen van strings en slips uw eigen slip of string aan te houden. Wij adviseren u voordat u bestelt uw maat goed op te nemen en eventueel een beha aan te passen van het merk dat u wilt gaan bestellen. Zo voorkomt u dat u de verkeerde maat bestelt en zo kunnen wij het aantal omruilingen zo laag mogelijk houden.

U kunt uw retourzendingen sturen naar:
Middelbosch Mode & Lingerie
Hof van Spaland 70  
3121 CC Schiedam

Vermeldt u bij uw retourzendingen in ieder geval uw naam, adres en het factuurnummer. Vergeet niet de factuur bij te sluiten!

Let op: ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden door ons niet in ontvangst genomen.

Retour gestuurde artikelen die niet meer in staat van nieuw verkeren worden niet geaccepteerd. LET OP: het onjuist verpakken c.q. opvouwen van een bh kan tot onherstelbare schade van de cups leiden. Verpak de bh zoals u deze van ons heeft mogen ontvangen!

Voor dat u uw artikel(en) retour zendt dient u altijd eerst uw retourzending aan te melden. Dit kunt u doen door het onderstaande retourformulier in te vullen en op verzenden te klikken.

Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Factuurnummer
Reden van retourzending
Hulp nodig? bel 010 4718433

Hulp nodig? bel 010 4718433

Neem contact met ons op