Betaalwijze

Betaalmogelijkheden

Eigen bank/giro betaling

U maakt zelf het totale bedrag (inclusief verzendkosten) van uw order over op bankrekeningnummer NL37ABNA0503178470 (ABNAMROBANK Schiedam) ten name van
Middelbosch Mode & Lingerie te Schiedam. Voor onze buitenlandse cliënten is de BIC code ABNANL2A en de IBAN code NL37ABNA0503178470 Betalen met IDEAL (Rabobank, ING, ABN AMRO en SNS) kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

U plaatst een bestelling bij een webwinkelier. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de webwinkelier wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.
Zie voor meer informatie: de website van iDEAL.

Hulp nodig? bel 010 4718433

Hulp nodig? bel 010 4718433

Neem contact met ons op